Avon Cosmetics

Viitorul iţi surâde

Termeni si Conditii


subheader.gif

Folosind AvonCosmetics.wordpress.com, va angajati sa respectati Termenii si Conditiile de folosire prezente. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu folositi acest website.

Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, in intregime sau partial, in orice moment, cu sau fara notificare. Trebuie sa verificati intotdeauna acesti Termeni si Conditii inainte de a folosi website-ul AvonCosmetics.wordpress.com.

Faptul ca dumneavoastra continuati sa folositi website-ul AvonCosmetics.wordpress.com dupa afisarea modificarii acestor Termeni si Conditii reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a acestor modificari.

Sigla „Avon” si celelalte marci comerciale Avon (denumiri comerciale, servicii si embleme) care apar in website-ul AvonCosmetics.wordpress.com sunt marci comerciale, proprietatea lui Avon Products Inc. si ale oricareia dintre sucursalele sale.

Asupra articolelor publicate in website-ul AvonCosmetics.wordpress.com exista un drept de autor in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania si din alte tari. Ele sunt in proprietatea lui Avon Products Inc.

header.gif

CONFIDENTIALITATE

AvonCosmetics.wordpress.com respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

AvonCosmetics.wordpress.com se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terti si să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

AvonCosmetics.wordpress.com nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul AvonCosmetics.wordpress.com adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a AvonCosmetics.wordpress.com.

header.gif

CadoulTau

Anunțuri
 
%d blogeri au apreciat asta: