Livrarea Comenzilor


INSCRIERIREPREZENTANTIAVON

UPDATE! Incepand din Campania 5 / 2018 (adica din 22 martie 2018), taxele de livrare vor fi diferite, in functie de saptamana din Campanie in care este plasata comanda.
Ora de schimbare a taxelor de livrare, in functie de sapatamana Campaniei va fi ora 22:00, in fiecare miercuri. Aceste taxe se vor aplica in functie de ora la care este plasata comanda, nu cand aceasta este facturata!
Important! In saptamana a 3-a a Campaniei, termenele de livrare se vor mari cu o zi fata de intervalele mentionate in tabelul alaturat. De asemenea, pentru a vedea toate exceptiile de livrare, va rugam sa consulati sectiunea Servicii pentru tine, din pagina ta de Reprezentant.

Program de livrare

Comenzile IEHD plasate pana in ora 13:00 se livreaza a doua zi lucratoare. Pentru comenzile plasate dupa ora 13:00, livrarea are loc in termen de 48 de ore lucratoare.
Livrarea comenzilor IEHD are loc de marti pana vineri, in intervalul orar 09:00-18:00 si sambata,
in intervalul orar 09:00-14:00.
Comenzile IEHD Premium se livreaza in intervalul orar selectat in pasul Finalizeaza comanda:

 • IEHD 1 – 9:00 – 12:00
 • IEHD 2 – 12:00 – 15:00
 • IEHD 3 – 15:00 – 18:00

Serviciul IEHD Premium se aplica doar pentru livrarile efectuate de marti pana vineri. In cazul in care se va plasa o comanda IEHD Premium vineri, pana la ora 13:00, si se va opta pentru IEHD Premium, aceasta va fi livrata in urmatoarea zi, dar in regim standard.

Comenzile cu livrare in centrul express Bibescu Voda plasate pana in ora 10:00 se livreaza in aceeasi zi, dupa ora 16:00. Livrarea comenzilor plasate dupa ora 10:00 se realizeaza a doua zi lucratoare, dupa ora 16:00.
Programul Centrului express Bibescu Voda (Str. Bibescu Voda, nr 2, zona Unirii, la baza dealului Patriarhiei) este de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-20:00. Centrul Express este deschis, de asemenea, in prima sambata din campanie, in intervalul orar 08:00-13:00.

Comenzile in regim normal se livreaza in termen de 72 ore lucratoare de la data facturarii comenzii.
Programul de livrare pentru comenzile normale este de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18.00.

Comenzile cu livrare la Oficiul Postal se livreaza in termen de 3 zile lucratoare de la data facturarii.
Pentru livrarea la Posta, programul de ridicare a coletelor este de luni pana vineri, orele fiind stabilite individual de fiecare Oficiu Postal. Serviciul de avizare nu este aplicat in cazul livrarii coletelor Avon. Reprezentantul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru ridicarea coletului. In cazul in care coletul nu este preluat in acest interval, el va fi returnat.

Exceptii livrare in primele 3 zile de campanie (joi, vineri, luni):

 • Comenzile IEHD se livreaza in termen de 48 de ore lucratoare, indiferent de ora plasarii comenzii.
 • Comenzile cu livrare la centrul express Bibescu Voda plasate joi, in prima zi de campanie, pot fi ridicate vineri, dupa ora 16:00, indiferent de ora transmiterii comenzii.

header.gif

header.gif

Predarea coletelor

Predarea unui colet se va face in urmatoarele conditii:

 1. daca receptia unei comenzi este facuta de Reprezentant, este necesara prezenta acestuia si a documentului de identitate in original;
 2. daca receptia unei comenzi este facuta de o alta persoana decat Reprezentantul, sunt necesare in mod obligatoriu urmatoarele:
  • persoana delegata sa aiba varsta minima de 18 ani;
  • prezentarea documentului de identitate in original al persoanei care face receptia;
  • Imputernicirea completata si semnata de Reprezentantul in numele caruia se receptioneaza comanda. Imputernicirea poate fi downloadata de aici. Datele de identitate (nume, CNP, serie si numar act de identitate) ale celui delegat sa receptioneze comanda trebuie completate si pe borderoul de livrare al firmei  de curierat.
  • In cazul in care receptia unei comenzi este facuta din Centrul Expres Bucuresti de un imputernicit, acesta trebuie sa prezinte: imputernicirea completata de Reprezentantul inscris, actul de identitate al persoanei care face receptia atat in original cat si copie.

Atentie! in lipsa acestor documente, firma de curierat nu va preda comanda.

header.gif

Fuzionarea comenzilor

Daca doresti sa plasezi doua comenzi cu tip de livrare diferit si/sau adresa de livrare diferita, este nevoie sa astepti ca prima comanda sa fie factura si abia apoi s-o plasezi pe cea de-a doua. In caz contrar, exista posibilitatea ca cele doua comenzi sa fie facturate impreuna (sa fuzioneze). Odata ce comenzile au fost facturate, ele intra in sistemul de ambalare si nu mai pot fi anulate.

De asemenea, exista posibilitatea ca 2 comenzi plasate si nefacturate sa nu fuzioneze pe aceeasi factura.
In cazul in care doriti produse suplimentare la comanda dumneavoastra, Departamentul de Relatii cu Clientii va sta la dispozitie de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-21:30, la numarul de telefon *2866 (din retele mobile) sau pe e-mail la repservice.ro@avon.com. Acest lucru este posibil doar inainte de facturarea comenzii

header.gif

188168

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Inscriere Reprezentanti

%d blogeri au apreciat asta: