Avon Cosmetics

Viitorul iţi surâde

Informativ


 subheader.gif

INFORMATII UTILE DESPRE SEDIILE AVON

 

SEDIUL SOCIAL

(fost) Str. Emil Pangrati nr. 30, sector 1, Bucuresti

!!! incepand cu data de 13 Iunie 2010, sediul central al S.C . AVON Cosmetics (Romania) S.R.L. se muta la adresa :

Strada Dinu Vintila numarul 11, et 12- 13 , Sector 2, Bucuresti, cod postal 021101, cladirea Eurotower  

 

 • Tel: 021- 231.25.77.

 • Fax: 021- 311.71.21.

CENTRU OPERATIONAL

Soseaua de Centura nr. 13 bis, Chiajna, Ilfov

 • Tel: 021 – 311.85.15.

 • Fax: 021 – 311.85.58.

CENTRUL DE LIVRARI EXPRES – BUCURESTI

Piata Lahovari nr. 36-40, sector 1, Bucuresti

 • Tel: 021 – 316.17.01

 • Fax: 021 – 316.17.02.

CENTRUL DE LIVRARI EXPRES – CLUJ  ( nu mai este deschis! )

Piata Timotei Cipariu nr. 11, Cluj-Napoca, Cluj

 • Tel: 0264 – 59.33.25.

 • Fax: 0264 – 59.33.25.

  header.gif

REFERITOR LA PLATA FACTURII AVON TREBUIE SA STITI CA …

 • Platind facturile Avon prin Oficiile Postei Romane, sunteti de acord ca Avon sa va factureze contravaloarea comisionului aferent platii dvs. in valoare de 0,5% din totalul sumei de plata, dar nu mai putin de 1,8 RON. La momentul platii Posta Romana nu va retine nici un comision suplimentar. 

 • Fara comision puteti plati la bancomatul City Bank din Piata Victoriei sau la cel de la intarea in sediu Avon din Pta Lahovari, precum si la Banca Transilvania prin transfer bancar, daca aveti cont la aceasta banca.

 • ATENTIE! incepand din Campania nationala 08/2008 Reprezentantilor si Liderilor care isi depasesc termenul de scadenta a facturii, li se vor factura penalitati in cuantum fix, in functie de vechimea debitului. Astfel, pentru acei Reprezentanti care si-au depasit termenul de scadenta cu:

 • •   4 zile, li se va aplica o penalitate de   7 lei
  • 16 zile, li se va aplica o penalitate de   8 lei
  • 45 zile, li se va aplica o penalitate de 10 lei.

 • Valoarea penalitatilor este cumulata in situatia inactivilor de doua si de trei campanii !De exemplu: daca un Reprezentant este inactiv de o campanie si are o factura neachitata cu termen scadent depasit, i se va aplica o penalitate de 7 lei, iar daca va ajunge inactiv de doua campanii va avea o penalitate in plus fata de cea anterioara de 8 lei, adica 15lei. In cazul celor inactivi de trei campanii se va aplica inca o penalitate de 10 lei, in total avand de plata 25lei, cu titlu de penalitate!

 • Aceasta penalitate va fi aplicata pe factura odata cu urmatoarea comanda plasata, iar in situatia in care nu va mai exista aceasta a doua comanda, penalitatile vor fi facturate separat. De asemenea, acei Reprezentanti care vor intra in BadDebt, vor avea aplicate penalitati in cuantum de 25 lei, plus o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperare externe.

Avon

header.gif

DICTIONAR DE TERMENI DE SPECIALITATE

AHA – Alfa Hidroxi Acizii
Sunt o familie de ingrediente produse ori pe cale sintetica ori extrase din fructe sau alte substante naturale ce ajuta la procesul natural de exfoliere a stratului de piele moarta, combatand si prevenind aparitia semnelor de imbatranire prematura a pieli

AVC 10
AVC 10 este o molecula patentata de AVON care se intalneste exclusiv in compozitia produselor din gama Anew. Aceasta tehnologie moderna asigura un lifting vertical ce ajuta la estomparea liniilor fine si a ridurilor si a aspectului de piele lasata.

Antioxidanti
Vitamina A, C si E, beta-carotenul si extractul de ceai verde sunt cei mai eficienti antioxidanti ce au rolul de a proteja pielea de efectele daunatoare ale factorilor nocivi din mediu. Daca sunt utilizati corect, antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi.

Ceramide
Componente regenatoare naturale ce intaresc capacitatea pielii de a reziste la uscaciune .

Cronosfere
Sunt sisteme ce asigura eliberarea in timp a componentelor emoliente si hidratante necesare pielii, precum si a acizilor lactici pentru a hrani pielea pe tot parcursul zilei.

Enzime
Proteine moleculare ce au un rol important in procesul natural de regenerare al pielii.

Lipozomi
Sisteme speciale ce contin ingrediente solubile, precum antioxidantii sau vitaminele, si care transporta exact acolo unde este nevoie aceste ingrediente.

Pro vitamina B5
Un ingredient hidratant cu efect calmant si racoritor.

Radicalii liberi
Ingrediente chimice ce rezulta din procesul de metabolism al corpului si care pot afecta uneori structura celulara. Una din cauzele principalele care determina producerea de radicali liberi este supra-expunerea la soare.

Retinol
Retinol – ca si derivat al vitaminei A, Retinolul are un rol foarte important in combaterea semnelor de imbatranire a pielii provocate de razele solare sau de alti factori nocivi din mediu, imbunatatind tonusul si estompand liniile fine si ridurile.

Tehnologia Rejuvi-cell
Aceasta tehnologie patentata de AVON a fost creata pentru a combate semnele de imbatranire exact acolo unde incep sa se formeze. Actioneaza in profunzime regenerand celulele care incep sa imbatraneasca, ajutandu-le sa se comporte ca unele tinere si deci sa se refaca. 

Vitamina A
Vitamina A denumita si vitamina tineretii, este un ingredient important al multor produse cosmetice. Proprietatile puternice de intinerire au fost demonstrate stiitific. Vitamina A are trei forme chimice: aldehida, alcool si acid.

header.gif

CadoulTau

Numerele de telefon fix si mobil precum si adresele de e-mail vor ramane neschimbate.

 

 

 

Anunțuri

13 răspunsuri to “Informativ”

 1. dana said

  Buna Larisa,
  Comanda minima la Avon , este de 110 ron, fara produse in limita stocului si bijuterii. Dar este bine sa ai comenzi frecvent , deoarece sunt multe competitii la care poti castiga usor , produse AVON.

 2. rusLarisa said

  Buna as dori sa stiu si eu daca vrei sa fi reprezentat avon trebuie sa ai lunar sa ai comenzi de o anumita suma??va rog rasp..multumesc

 3. Dana said

  Nu trebuie sa complectati acea rubrica in momentul cand plasati o comanda. Aplicata nu merge intotdeauna, ea este valabila momentan doar ptr platile facute la BCR, dar cel mai sigur este ca dupa ce dati o comanda (nemai facand confirmarea online de plata) sa asteptati putin iar daca comanda dvs se blocheaza sunati la rel clienti, dati datele din chitanta si va deblocheaza pe loc! Programul rel clienti este 9.30 dimineta-9.30 seara

 4. daniela said

  nu im accepta codul de operatie…si sunt sigura k l-am introdus corect…ce fac in aceasta situatie pt k nu imi da voie sa plasez comanda fara acel cod…care am inteles k nu este obligatoriu….vreau si eu un raspuns cat mai rapid daca se poate….multumesc

 5. Dana said

  Codul de operatie il gasesti pe chitanta obtinuta in urma platii la banca, de regula la BCR. Momentan doar chitantele de la BCR pot fi folosite in confirmarea imediata a platii. Este scris imediat dupa numarul tau de coordonator, urmat de factura, apoi urmeaza acest cod, dupa care este scris cu majuscule AVON COSMETICS (ROMANIA).

  Nu este totusi necesar mentionarea acestui cod pe formularul respectiv atunci cand plasezi comanda, mai ales daca ti-ai platit factura la timp. Acesta este necesar ori cand ai depasit termenul de plata al facturii precedente ori cand ai depasit limita ta de credit ca urmare a cumularii mai multor comenzi. Totusi cel mai indicat pentru o mai mare siguranta este sa ignori compectarea acelei rubrici, sa urmaresti comanda pe site sa vezi daca a fost facturata, daca nu in caz ca se va bloca va aparea in dreptul ei mesajul ca e blocata in vederea verificarii creditului. Atunci trebuie sa suni la relatii clienti la 021-311.85.55. sa confirmi telefonic plata (acolo vei anunta acel cod de operatie si datele tale) si asa ai siguranta ca totul e in regula si comanda e procesata.

 6. cristina said

  care este codul de operatie?

 7. Dana said

  Draga Andreea, conteacteaza-ti coordonatorul care ar putea sa-ti raspunda la aceste intrebari si sa te indrume.

 8. andreea said

  cum completez formularul acela pt a da comanda?sunt reprezentant si vreau sa dau comanda online da nu stiu ce sa scriu in dreptul ,,zona”.ast raspuns dar repede.mersi mult

 9. Marilena said

  Scuze de intarzierea raspunsului. Poti pe orice ordin de plata primit cu una dintre facturile tale, sa tai suma respectiva si sa scri cu mana suma care doresti sa o platesti.

 10. Georgi said

  Buna!Cine imi poate spune si mie unde si de ce am nevoie sa platesc un avans la avon, pt a putea plati o fact mai mare fara sa depasesc limita de credit?

 11. Dana said

  Luati legatura cu directoarea zonei de care apartineti sau coordonatoarea dvs,intrucat listele au fost trimise tuturor coordonatorilor, dar cel mai probabil directoarea de zona o pastreaza.

 12. A-si dori sa consult lista castigatorilor „LASA-TE PURTATA DE SIMTURI IN CELE PATRU ZARI!” Chiar daca castigam ,nu reuseau sa ma apeleze ,pentru ca mi-am pierdut telefonul mobil.Cu multumiri BALOGH MARGARETA

 13. Cosmin said

  Facturile AVON se pot plati si prin Internet Banking si detalii se afla pe site-ul oficial AVON.
  Trebuie sa-ti treci la detaliile de plata, numarul de reprezentat. Asta e tot 🙂

 
%d blogeri au apreciat asta: