Lahovari, locul în care a început povestea Avon în România


Acum câţiva ani, când eram doar o puştoaică şi răsfoiam pe sub bancă broşura Avon, eram foarte curioasă şi entuziasmată să vizitez fabrica Avon din România. Mai târziu am aflat că Avon nu are fabrică în România, ci doar birouri administrative şi un centru operaţional. Primul sediu Avon pe care l-am vizitat a fost cel din Lahovari. Pentru mine era o locaţie centrală de unde puteai să îţi ridici comanda în 24 de ore. Dar ce se ascundea dincolo de recepţia elegantă? Centrul Express Lahovari a fost primul sediu Avon din România. Timp de câţiva ani aici îşi desfăşurau activitatea 3 departamente (Marketing, Sales şi Sales Support), respectiv 24 de angajaţi. În 2004, a fost inaugurat Centrul Express Lahovari şi era locul în care Reprezentanţii Avon beneficiau de următoarele servicii: plasarea comenzilor online, livrarea în 24 de ore a comenzilor şi participarea la cursuri de frumuseţe.

În 2012, după o investiţie de 70.000 USD, acest sediu îmbracă haine noi şi devine Avon, the Beauty & Business Center, oferind echipelor de vânzari din Bucureşti un spatiu dedicat sesiunilor demonstrative şi teoretice de beauty şi cursurilor de dezvoltare personală şi profesională.

Cu ocazia acestei inaugurări, departamentul de PR a organizat două evenimente. Unul dedicat presei de business şi unul dedicat presei de beauty & health şi aniversării celor 20 de ani de inovaţie Anew. Cei peste 40 de participanţi au aflat direct de la Răzvan Diraţian, General Manager Avon România şi Moldova, şi de la Raluca Kişescu, Director de Marketing Avon România şi Moldova, povestea brandului Avon în România şi a brandului Anew în lume.

sursa: http://www.avonspaceblog.ro/?p=4548

Anunțuri