My Avon Mobile


Pentru ca e o fire deschisa, dar si fiindca e Reprezentant Avon de ceva vreme, Claudia stie cat de importanta e comunicarea pentru a recomanda produsele din Brosura. La fel, stie si cat de bine e sa faci parte dintr-o comunitate cu oameni care-ti seamana.

De aceea s-a bucurat sa intre inca de la inceput in MyAvon Mobile – singurul serviciu de telefonie mobila pentru femei. Un produs cu totul nou in Romania, MyAvon Mobile aduce o multime de beneficii si avantaje: minute si SMS-uri, bonusuri pentru Reprezentantii fideli, mai multe produse cu discount si servicii personalizate activitatii de Reprezentant.

MyAvon Mobile este o retea dezvoltata in parteneriat cu Orange, ceea ce le aduce utilizatorilor o serie de alte avantaje.

Cei care au deja cartela Orange isi pot pastra numarul de telefon, inregistrandu-se in pagina personala de Reprezentant, sectiunea Contul meu, cu numarul de telefon si cele 13 cifre de pe spatele SIM-ului. Apoi, dupa activare, vor avea tarifele MyAvon Mobile, iar pentru optiuni vor apela *100#, ramura oferte si apoi oferta MyAvon Mobile.

Cei ce sunt in alta retea pot sa-si pastreze numarul de telefon si sa treaca in MyAvon Mobile sau pot sa-si faca un abonament MyAvon Mobile ori sa-si comande cartela MyAvon Mobile (cod 75101).

Anunțuri