Andreea Raicu este imaginea parfumului Eternal Magic in Romania


Ce au in comun vedeta Andreea Raicu, actrita Zoe Saldana din blockbuster-ul Avatar si fotomodelul brazilian Ana Beatriz Barros?

Cele trei reprezinta imaginea celui mai nou lansat parfum de la Avon – Eternal Magic EDT. In timp ce Zoe Saldana a semnat un contract doar pentru Statele Unite iar brazilianca din spotul pe care il veti urmari la TV este imaginea parfumului in Europa, Andreea Raicu este imaginea parfumului pe plan local si suntem foarte mandri s-o avem alaturi de noi.

Pe Andreea Raicu o puteti admira pe coperta brosurii 3, pe homepage-ul site-ului http://www.eternalmagic.ro (care va fi lansat in februarie) si pe posterele din 50 de saloane de frumusete din Bucuresti.

Avon si Andreea Raicu sarbatoresc femeia, a opta minune a lumii 

Avon anunta in premiera lansarea apei de toaleta Eternal magic, a carei imagine la nivel national este frumoasa vedeta Andreea Raicu. Asa cum unele femei cuceresc pentru totdeauna, Eternal Magic imbata simturile cu aroma de trandafiri catifelati si irisi invaluiti de vanilie si acorduri lemnoase. Creatoarea parfumului, Ellen Molner s-a lasat inspirata de gradinile cu trandafiri ale printesei de Monaco si de gingasia femeilor.  

“Sunt incantata de colaborarea cu Avon, o companie care inspira orice femeie sa creada in frumusetea ei si in fortele proprii. Parfumul Eternal magic vorbeste despre delicatetea feminina, despre magia pe care fiecare femeie o poarta in ea. Este o aroma lejera, primavaratica, care iti face ziua mai buna”, povesteste Andreea Raicu. 

“Avon a inceput o poveste acum 123 de ani in America, iar filele povestii unui brand ce avea sa cucereasca milioane de femei s-au deschis cu o colectie de 5 parfumuri. Parfumul a fost primul produs lansat de Avon acum mai bine de un secol, parfumul este cel mai de succes concept pentru Avon Romania, parfumul este primul caruia i-am dedicat privilegiul sustinerii unei vedete locale. Si nu orice parfum, si nu orice vedeta. Eternal Magic este lansarea noastra principala din primul trimestru al anului 2010, iar Andreea Raicu este cea mai captivanta, incantatoare si memorabila semnatura pe care o puteam asocia acestei lansari.”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager. 

In imagine: Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Cosmetics), Andreea Raicu, Razvan Diratian (Director Comercial Avon Cosmetics Romania si Moldova)

Apa de toaleta Eternal magic este disponibila din luna martie 2010 

Reclame

2 gânduri despre „Andreea Raicu este imaginea parfumului Eternal Magic in Romania”

Comentariile sunt închise.