Cardul parfumat de la Avon rasplateste femeile care incep azi ziua de maine


AVON lanseaza primul card de credit parfumat din sud-estul Europei !

Asa dupa cum reprezentantii Avon, dar mai ales liderii Avon stiu deja, ca in  20 octombrie 2008, Avon a anuntat aparitia primului card de credit Master Card, parfumat – cu cea mai iubita esenta a parfumului Little Blak Dress –destinat exclusiv clientilor sai directi, emis la nivel regional in colaborare cu GE Money si in Romania prin intermediul Garanti Bank. Cardul include o asigurare medicala in cazul diagnosticarii  posesoarei sale cu cancer la san si poate fi utilizat atat pentru achizitia produselor Avon, cat si pentru orice fel de cumparaturi, in tara sau strainatate, in limita creditului disponibil. Acum din februarie e accesibil tuturor reprezentantilor Avon. Afla avantajele acestui card de credit si aplica si tu!cardul parfumat

Avantajele cardului parfumat Avon sunt:

  • ai oricand o suma de bani disponibila pentru cumparaturi in tara sau strainatate.
  • primesti un bonus de 15 puncte la activare echivalent a 15 ron.
  • beneficiezi de o limita de pana la 50 de zile ca si perioada de gratie.
  • poti plati electronic facturile Avon direct de pe pagina ta de reprezentant.
  • castigi puncte de loialitate  pentru ca 1% din cumparaturile facute cu cardul (la comerciantii care afiseaza sigla MasterCard sau pe site-ul http://www.avoncosmetics.ro) ti se vor adauga in contul tau.
  • cu aceste puncte de loialitate poti comanda produse Avon pentru ca iti vor micsora factura Avon.
  • include o asigurare medicala de 5000 RON in cazul diagnosticarii cancerului de san.
  • nu platesti taxa de emitere si de administrare in primul an.
  • alimentarea cardului o poti face la orice oficiu al Postei Romane sau la orice giseu al bancii Garanti Bank.

Ca sa dobandesti cardul parfumat Avon trebuie sa fii reprezentant Avon si sa completezi un formular pe care il poti primi in colet sau poti sa iti contactezi liderul Avon sau Directorul tau de Vanzari. Completeaza cu grija formularul fara sa depasesti casutele, apoi preda formularul impreuna cu o copie de buletin si cu numarul tau de reprezentant directorului de vanzari Avon care le va trimite bancii emitente.

Daca aplicatia ta este aprobata vei fi contactat de banca in maxim 3 saptamani pentru a stabili cum iti va fi inmanat cardul.

cardul de credit avon

3 gânduri despre „Cardul parfumat de la Avon rasplateste femeile care incep azi ziua de maine”

  1. Erzsebet cand intri in contul tau ai o rubrica speciala ptr cardul Avon. Comanda la urmatoarea comanda formularul special (cod 75317) si vorbeste cu coordonatoarea ta pentru mai multe detalii. daca nu e disponibila suna la relatii clienti.

  2. Buna Ziua.sunt reprezentant avon si sunt interesata de card parfumat avon.cu multumire.

Comentariile sunt închise.