O noua modalitate de plata a facturilor AVON


Ca raspuns la cererile Reprezentantilor sai, Avon faciliteaza acum o noua modalitate de plata a facturilor:

Internet-banking

Aceasta noua optiune, menita sa dovedeasca faptul ca Avon ‘gandeste la fel’ cu Reprezentantii sai, permite tuturor celor ce au deschis un cont la o banca si serviciul Internet Banking activat, sa isi plateasca factura Avon mult mai simplu.

Internet-banking (serviciu pe care il poti regasi pe site-urile bancilor, sub diferite denumiri, precum: BT24, BRD Net, e-BCR, Raiffeisen Online etc.) este un instrument de plata cu acces la distanta ce permite Reprezentantilor, oricand si de oriunde au acces la un calculator conectat la Internet, sa efectueze operatiuni bancare fara numerar, in conditii de maxima securitate. Astfel, ei pot sa afle informatii detaliate despre situatia curenta a conturilor lor bancare (card, depozit sau debit), despre istoricul tranzactiilor efectuate si sa efectueze plati si transferuri catre orice cont deshis la bancile din Romania, inclusiv catre Avon.

Indiferent de banca la care Reprezentantii au deschis un cont si la care au activata optiunea Internet Banking, atunci cand folosesc acest serviciu in relatia lor cu Avon, este foarte important sa completeze corect toate campurile, pentru a nu risca intarzieri la intrarea platii in contul Avon.

Iata ce trebuie sa stii si tu si Reprezentantii tai referitor la efecturea platilor catre Avon prin Internet-banking:

1. Campul alocat completarii detaliilor platii trebuie sa fie completat dupa cum urmeaza:

Numar de reprezentant Numar factura Nume si prenume*

Ex: 1234567 87654321 Ionescu Ion
*numarul de Reprezentant trebuie sa fie format din 7 cifre, iar intre numarul de Reprezentant, numarul facturii si nume trebuie inclus un spatiu. In cazul in care se efectueaza o plata in avans, o plata partiala sau Reprezentantul nu mai cunoaste numarul facturii pe care doreste sa o achite, trebuie introdus numarul unei facturi mai vechi.

Atentie!
In cazul in care se efectueaza o plata pentru o alta persoana, aceste date trebuie sa apartina persoanei pentru care se efectueaza plata si nu datele persoanei ce efectueaza plata. Orice plata care nu are completat campul detaliilor bancare cu numarul de Reprezentant sau este completat gresit, atrage dupa sine imposibilitatea procesarii incasarii respective.

2. In campurile dedicate introducerii datelor beneficiarului, trebuie completate datele Avon Cosmetics si anume denumirea beneficiarului, contul si banca la care este deschis contul, adica:

Avon Cosmetics Romania SRL, RO12CITI0000000724870015, Citibank Romania.

Suntem convinsi ca aceasta noua optiune va fi primita cu multa bucurie de tine si de toti Reprezentantii tai.

Detalii suplimentare referitoare la acest serviciu poti gasi si in pagina ta de Lider de pe site-ul Avon.

Viitorul iti surade
Hello Tomorrow

Reclame